dijous, 30 de gener del 2014

Confeccionem la rúbrica i ens autoavaluem !


Aquestes setmanes hem realitzat les coavaluacions dels blocs dels companys/es amb l'ajuda de la rúbrica elaborada. A més, ha estat una mica modificada gràcies a les aportacions del grup classe. 

Seguidament, hem afegit una pestanya nova on podeu observar la rúbrica i l'autoavaluació que hem fet en el nostre bloc i en el procés d'elaboració d'aquest. 

Finalment, agraïm els comentaris i les crítiques contructives que ens han fet els companys/es perquè ens poden servir quan realitzem pràctiques futures. 

dijous, 16 de gener del 2014

Realitzem les activitats!

Aquest dies hem elaborat un quadern d'activitats per treballar la ciutat d'Olot amb els alumnes de 6è de primària. Hem preparat una petita unitat didàctica que treballarà l'accés a fonts primàries d'informació, anàlisi de dades i creació de gràfics i línies del temps, mapes i altres materials que serviran per a entendre i reflexionar sobre la realitat del poble i el seu passat.
Hem creat una guia pel docent on explica els seus objectius i cada una de les sessions i també hem explicat les activitats per als nens i nenes