dijous, 16 de gener del 2014

Realitzem les activitats!

Aquest dies hem elaborat un quadern d'activitats per treballar la ciutat d'Olot amb els alumnes de 6è de primària. Hem preparat una petita unitat didàctica que treballarà l'accés a fonts primàries d'informació, anàlisi de dades i creació de gràfics i línies del temps, mapes i altres materials que serviran per a entendre i reflexionar sobre la realitat del poble i el seu passat.
Hem creat una guia pel docent on explica els seus objectius i cada una de les sessions i també hem explicat les activitats per als nens i nenes

1 comentari:

  1. Seguint la pauta marcada per la nostra rúbrica d'avaluació, ens hem basat en els següents ítems per avaluar-vos.

    Aspectes Formals: Trobem que utilitza un llenguatge molt correcte, té una bona visibilitat i els links a altres pàgines web funcionen correctament. En resum, pel que fa als apsectes formals, molt bona feina.
    Continguts: Trobem que, en general, els continguts estan molt bé, excepte en la part de què vivim, que trobem que hi ha moltes dades molt de cop, i és de difícil comprensió, però en general esta bé.
    Anàlisi estètic: Estèticament està molt bé, peró trobem que la lletra del marge dret, hauria de ser d'un altre color perquè es confon amb el color de fons i és de difícil visualització.
    Activitats: La majoria d'activitats pensem que són aplicables, coherents i adequades. A més fan reflexionar a l'alumne. En canvi, hi ha alguna que pensem que no es adient per l'edat que proposeu, ja que són de difícil comprensió.
    Actituds i anàlisi global: S'han aportat els continguts que s'havien dit, inclús em vist que teniu més activitats de les que es demanaven, cosa que valorem positivament.
    Per altra banda, no expliqueu els problemes que heu tingut en l'elaboració del bloc i les solucions que vareu aportar.
    Per tant, la nota que pensem que mereixeu, és un 8'5. Molt bona feina!!!

    ResponElimina