divendres, 18 d’octubre del 2013

Com creem el Bloc


Per realitzar aquest bloc, primer de tot, l'Anna crea el bloc amb el seu compte de Google i ens convida a tots a ser-hi autors. Un cop ho hem acceptat l'Anna ens modifica els permisos i ens posa com a administradors  D'aquesta manera tots i totes podem entrar, editar i modificar tot el bloc. 

El primer dia ens trobem els quatre components del grup i decidim quines pestanyes volem crear, com les ordenem, colors, tipografia, la foto de fons, etc. El disseny no ha estat dificultós a l'hora d'escollir el tipus de lletres, format, colors, etc. 

Seguidament, afegim unes aplicacions al lateral dret que milloraran les funcions del bloc: la descripció de cada un dels membres del grup, un buscador, l'arxiu del bloc i un llistat dels blocs dels nostres companys.

I finalment, us convidem a comentar el nostre bloc. 


5 comentaris:

  1. Bones! Nosaltres som en Ramon Garcia, Ione Oller, Olga Ortiz i Cristina Pujadas. Creiem que el vostre bloc, està ben estructurat, ja que les pestanyes i els objectius es veuen de manera correcte i estan ben redactats, així com la informació del grup. Us falten la resta de links dels blocs de la gent de la classe.
    Com a recomanació creiem que el títol hauria de ser el nom del municipi i res més, i de subtítol "una ciutat volcànica".

    Sort companys!

    RIOC

    ResponElimina
  2. Bones!

    Creiem que el disseny del bloc és bastant atractiu i té una estructura correcta. Els objectius també estan molt ben explicats.

    Com ja han comentat RIOC, faltaria enllaçar els blocs de la resta de companys.

    Pel que fa a la resta, bona feina! Continueu així.

    A reveure,

    Dani Campos, Xavi Campos, Joshua Tena i Rubén Vargas.

    ResponElimina
  3. Hola nois! Nosaltres som la Paula Maynau, la Gemma Abellan i la Mireia Carreras. Creiem que el vostre bloc està ben estructurat i que els objectius estan ben redactats. També hem vist que ahir no teníeu molts dels blocs dels companys agregats, però que ara ja ho heu solucionat. Ara ens tocarà a nosaltres. Ànims i endavant!

    ResponElimina