dilluns, 21 d’octubre del 2013

Elaborem els objectius i corregim els errors

Hola,

Durant aquesta setmana hem pensat quins són els objectius dels nostre bloc per tal d'arribar a conèixer la ciutat d'Olot, capital de la Garrotxa. 

A continuació, gràcies els comentaris dels nostres companys, hem considerat oportú aprofitar les idees d'aquests per tal de millorar el funcionament i estètica del bloc. Els canvis realitzats han estat: introduir un subtítol, afegir el llistat de blocs del curs 2n MEP.

Agraïm els comentaris i les crítiques constructives ja que així han estat d'una gran ajuda. 





3 comentaris:

  1. A aquestes alçades no podem remarcar cap error del vostre bloc, ja que els heu anat modificant durant el dia. Només podem dir-vos que està molt ben presentat, el format i la imatge són molt agradables per a llegir!!

    Paula Daniel, Anna Colomer i Clàudia Padrós

    ResponElimina
  2. Bona tarda noi i noies!! La idea de que hi hagi una imatge real sobre la població i al costat el croquis fet per vosaltres i s'hagi de relacionar, ens sembla molt adequat.
    En el vídeo trobem molt bona idea el fet de que en alguns moments poseu la veu en off i les imatges que heu afegit, ja que així afavoreix a l'apropament del poble.
    Així que us animem a seguir endavant, ja que esteu fent molt bona feina!


    Carla Gallart, Yasmina Gallego, Laura Puig Florido i Laia Vila

    ResponElimina
  3. Bon dia nois!

    Després de mirar-nos el vostre bloc creiem que la informació que heu exposat està molt bé, ja sigui en el “com és”, “de què vivim” com el “com ha canviat”. El vídeo és molt entenedor i el fet de posar-hi fotos es veu més clar tot. Creiem que us faltaria posar més entrades al bloc.

    Bona feina! Ànims!

    Eva Batista, Júlia Buxó, Mireia Font i Judit Rovira

    ResponElimina